23948sdkhjf

Sølv til Søren

Søren Christian Rasmussen fra Olaf Bahn Isolering A/S bestod for nyligt sin svendeprøve med fagets største anerkendelse.
Torsdag den 13. september var lykkens dag for Søren Christian Rasmussen, ansat i Olaf Bahn Isolering A/S, da han bestod sin svendeprøve på AMU SYD med den største anerkendelse inden for faget; en sølvmedalje.

Søren har arbejdet målrettet og ihærdigt hele vejen igennem, og uddannelseschef Alex Vestergaard, AMU SYD, kunne spore en sund nervøsitet lige inden eksamen.

Søren der efter 2½ års uddannelse kan kalde sig ”præmieret” isolatør, er nu fuldt rustet til de daglige udfordringer i firmaet Olaf Bahn Isolering A/S, og Alex Vestergaard kunne i øvrigt oplyse, at det kun er 2. gang der gives sølvmedalje til en voksenlærling indenfor teknisk isolering. Begge gange på AMU SYD, som er det ene af to uddannelsessteder i Danmark.

AMU Syd sender også stor roser i retning af faglærer Preben Kristensen for sit engagement og evne til, i samarbejde med isoleringsvirksomhederne, at uddanne dygtige isolatører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078