23948sdkhjf

Esbjerg Stadionhal klar til åbningsfest

Fredag den 5. oktober er der storstilet indvielse af Esbjergs nye stadionhal, Blue Water Dokken, og alle er inviteret.
Blue Water Dokken har været længe undervejs, men siden nedrivningen af den gamle stadionhal begyndte i august sidste år, er det gået stærkt og byggeriet har fulgt planen.

- Efter en del års forsøg på at skabe en hal, der kan rumme både store kulturelle begivenheder og de store sportslige oplevelser, er jeg meget glad for, at vi endelig kan tage vores nye flotte stadionhal i brug, siger borgmester Johnny Søtrup.

Sammen med Årstiderne Arkitekter og Orbicon vandt entreprenøren C.C. Contractor totalentreprisen på projektet.

Læs også: C.C. Contractor skal bygge ny stadionhal i Esbjerg.

Indvielse med folkefest
Blue Water Dokken er en del af Sport og Event Park Esbjerg, der således skal administrere den nye hal.

- Resultatet af renoveringen for små 60 mio kr. er helt utroligt flot. Vi har fået netop det vi gik efter. En opdatering af hallen, så den både kan bruges til bredde- og elitetræning i dagligdagen, store sportsbegivenheder samt store kulturelle begivenheder. Allerede nu mærker vi stor interesse for at booke Blue Water Dokken til begivenheder den tidligere stadionhal ikke kunne rumme. Jeg er sikker på, at Blue Water Dokken bliver et stort aktiv og en central facilitet i Sport & Event Park Esbjerg til glæde for alle byens borgere, siger direktør for Sport og Event Park Esbjerg, Niels Bækgaard.

Indvielsen af Esbjergs nye stadionhal Blue Water Dokken er sat til den 5. oktober, hvor dørene åbnes kl. 17.45 og den officielle indvielse foregår kl. 18.30. Der er plads til 2.500 tilskuere og programmet vil ud over den officielle indvielse indeholde underholdning med både idræt og musik.

Der er gratis adgang til indvielsen, men det er vigtigt at sikre sig en billet, for at få adgang til festlighederne. Billetter kan bestilles på Sport & Event Parks hjemmeside www.sepe.dk eller ved henvendelse i idrættens hus Gl. Vardevej 62 mandag til fredag mellem kl. 10.00 – 14.00 Billetter udleveres/reserveres efter først til mølle princippet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094