23948sdkhjf

Startskud til regionale vvs-mesterskaber

Hvilke fire vvs-energilærlinge, der skal dyste om DM i Skills i Aarhus den 24.-26. januar, skal findes ved de forestående regionsmesterskaber.
Traditionen tro skal der holdes danmarksmesterskab i håndværk – DM i Skills – til januar. Aarhus er værter for konkurrencen, som gennemføres i dagene 24.-26. januar 2013 i og omkring NRGI Park og Arena i Aarhus.

Frem mod den store konkurrence skal findes fire elever fra vvs-energiuddannelsen til dysten. De skal dog først vinde deres respektive regionsmesterskaber, hvor det første nu afholdes.

Lige på trapperne
Regionsmesterskab gennemføres i fire regioner.

I Region Nord/Midt, som omfatter vinderne fra skolerne i Aalborg, Herning og Århus, gennemføres dysten den 4. og 5. oktober 2012 på Herningsholm Erhvervsskole i Herning.

I Region Syd, der tæller skolerne i Aabenraa, Kolding og Odense afholdes regionsmesterskabet den 10. og 11. oktober 2012 på EUC Syd i Aabenrå.

Vinderne fra skolerne i Næstved og Roskilde og Bornholm, mødes til regionsmesterskab for Region Sjælland den 3. til 5. oktober 2012 hos EUC Sjælland i Næstved.

Den sidste deltager findes i Region Nordsjælland. Her mødes vinderne fra skolerne i Hillerød og Gladsaxe den 2. og 3. oktober 2012 i FrederiksborgCentret i Hillerød.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078