23948sdkhjf

Trælastvirksomhed slanker ledelsen

Grønvold & Schou i Slagelse vil fremover kun have én direktør.
Trælast- og byggemarkedsvirksomheden Grønvold & Schou besluttede mandag eftermiddag at skille sig af med administrerende direktør Henrik Jørgensen.

- Afskedigelsen skyldes en strategisk beslutning om, at få en mere salgsorienteret ledelse, samtidig med, at der sker en slankning af den samlede ledelse fra to til én direktør, siger formanden for Grønvold & Schous bestyrelse, advokat Helge S. Poulsen til Sjællandske.

Han forklarer, at beslutningen er truffet i samarbejde C.F. Petersen i Køge, der er medejer af Grønvold & Schou, og at den skal ses i lyset af, at man under krisen har beskåret andre afdelinger.

- Vi skal have nogle fælles administrative løsninger og nogle fælles it-løsninger fremover. Det har direktør i C.F. Petersen, Jess Graversen stor erfaring i, og derfor er han nu konstitueret som adm. direktør i Grønvold & Schou. Men allerede på kort sigt vil den nuværende salgsdirektør, Ulrik Thorsted, overtage stillingen som adm. dir. i Grønvold & Schou, siger advokaten.

Grønvold & Schou afslutter regnskabsåret 2011/12 ved udgangen af denne måned. Helge Poulsen oplyser, at Grønvold & Schou klarer sig pænt, og at der igen vil være sorte tal på bundlinjen. I 2010/11 realiserede virksomheden et overskud på 0,7 mio. kr. efter skat ud af en omsætning på 244,3 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078