23948sdkhjf

Byrumsrenovering lakker mod enden

Københavns Kommune indgik i august kontrakt med Uno Koncept om renovering af legepladsen på Leifsgade. Arbejdet nærmer sig nu sin afslutning.
Siden midten af august har Københavns Kommune renoveret området oven på p-anlægget i Leifsgade. Men den 26. september bliver renoveringen af byrum og legeplads Leifsgade færdig.

Baggrunden for renoveringen var en evaluering af området på et borgermøde den 31. maj 2012 samt en internt evaluering i Teknik og Miljøforvaltningen.

I staten af juli 2012 kunne Københavns Kommune meddele resultatet af evalueringerne, hvor borgernes ønsker i høj grad realiseres i renoveringsarbejdet.

Mange forandringer på pladsen
I starten af august 2012 blev der opsat 64 nye cykelstativer. Samtidig blev der skrevet kontrakt med Uno Koncept A/S der gik i gang med renoveringen. Samtidig opstod der pludselig en mulighed for at overtage et klatreredskab og en vippegynge fra Israels Plads, hvilket var til alles glæde, da der i renoveringsprojektet ikke er penge til nye redskaber.

Der er i løbet af august og september sket en del på pladsen. I midten af august gik arbejdet med opsætning af boldbur med net-tag i gang. Selve buret er færdigt og nettaget opsættes i midten af denne uge. Mange har sikkert allerede bemærket hvor støjsvagt buret er.

Området ved legepladsen er blevet hegnet ind og udvidet, men alle gule stolper, øen med pilekrat og balanceklodser samt det lave hegn er fjernet.

I denne uge og frem til den 26. September bliver der etableret en rutschebane og lagt gummiasfalt omkring lemmen ned til p-kælderen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078