23948sdkhjf

Stærke kræfter i spidsen for vandnetværk

På et medlemsmøde i Danish Water Technology Group den 23. august 2012 blev der valgt ny ledelse til Sektionbsrådet.
Siden etableringen i marts måned er Danish Water Technology Group vokset støt og tæller nu 31 medlemmer.

Den 23. august 2012 afholdt netværket så sit andet medlemsmøde. Her blev der afholdt valg til Sektionsrådet, som efterfølgende har konstitueret sig som følgende:
- Kristian Kjeldgaard, AVK Intl., formand
- Per Trøjbo, Kamstrup A/S, næstformand,
- Hans Peter Andersen, Intego A/S
- Peder Fosbøl, Haarslev Industries A/S
- Morten Miller, Mycometer A/S
- John B. Kristensen, Danish Water Forum/Alectia A/S
- Benny Hagelskjær, Water Training & Consulting

Sektionsrådets medlemmer skal bidrage til at styrke det kommercielle netværk yderligere og være med til at løfte overlæggeren for eksportafsætning i vandbranchen. Danish Water Technology Group er åben for alle danske virksomheder, der leverer services, konsulentydelser eller varer/produkter globalt.

Fremstød verden over
Siden etableringen har Danish Water Technology Group gennemført flere succesfulde fremstød, heriblandt World Water Forum i Marseille og IFAT Entsorga-udstillingen i München i maj 2012. Sidstnævnte udstilling fik stor opbakning med 31 deltagende virksomheder.

En delegation under netværket er nu tager til Brazilian Danish Water Days, som afvikles 17. - 20. september 2012, med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary.

Der arbejdes i Danish Water Technology Group løbende på at styrke og repræsentere netværkets virksomheder. Derfor er DWTG repræsenteret i bestyrelse og netværk hos andre af markedets største aktører, bl.a. ReThink Water, Danish Water Forum, Danish Water Services, World Water Council, og EU-Kina projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094