23948sdkhjf

Frederikshavn rådgiver boligejere om energirenoveringer

Boligejere i Frederikshavn Kommune kan få uvildig rådgivning med fokus på energioptimering og rådgivning fra Energibyen Frederikshavns energirådgiver.
Med den lave rente, der er på blandt andet boligmarkedet i øjeblikket, er der en enestående mulighed for et boliglån, der kan give boligen ny energi og samtidig sætte husprisen i vejret.

Energirådgiver Bo Bechfeldt fra Energibyen Frederikshavn yder uvildig rådgivning med fokus på energioptimering og rådgivning. Boligejere kan få lavet beregninger, som kan tages med i banken, og derefter kan man selv vælge, hvilken håndværker der skal udføre energirenoveringen.

- Samfundet som helhed har hårdt brug for, at vi sætter gang i energioptimeringen – ikke mindst de små private håndværkvirksomheder har brug for arbejdsopgaver, og det er så billigt at låne i øjeblikket, at det ikke kan betale sig at lade være, udtaler energirådgiver Bo Bechfeldt.

Bo Bechfeldt er blandt andet at finde på energimessen i Maskinhallen i Frederikshavn den 29. september fra kl. 10-17, eller på Helsemessen i Kattegat Siloen i Frederikshavn lørdag den 27. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079