23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne
Brødrene A & O Johansen A/S
Henrik T. Krabbe er blevet udnævnt til direktør for selskabets driftsaktiviteter i stedet for Morten Chrone der fratrådte stillingen som COO i august.

Direktionen hos Brødrene A & O Johansen A/S består herefter af Niels A. Johansen som administrerende direktør og Henrik T. Krabbe som direktør for finans- og driftsaktiviteter.

Brdr. A & O Johansen er distributør inden for kompetenceområderne VVS, el, VA og værktøj.

Læs mere: AO Johansen udpeger ny direktør .

Casco Byglim A/S
Geir Tangen Nerhus, salgsdirektør og Country Manager siden 2005, har opsagt sin stilling og fortsætter som kategorichef hos Optimera A/S (Saint-Gobain) i Norge.

Lars Holm, som er salgschef for Akzo Nobel Bygglim i Sverige, bliver konstituerende chef for Danmark indtil en ny salgsdirektør tiltræder.

Cowi
Søren K. Christensen er blevet ansat som project and technical director for District Heating hos Cowis Industri & Energi-forretning (kilde: Børsen).

DQS Danmark ApS
Asmus Diederichsen er blevet ansat som administrerende direktør hos DQS Danmark ApS.

DQS Danmark er et certificeringsbureauet og en afdeling af det tyske DQS-UL GmbH-koncern, som med mere end 80 kontorer i ca. 60 lande og i alt ca. 2.500 auditorer, er et af verdens største certificeringsbureauer.

Envidan Holding A/S
Ole Munk Nielsen er tiltrådt som direktør for Envidan Holding ApS i stedet for Søren Bruun Hansen (kilde: BIQ.dk).

Envidan Holding A/S er moderselskab for Envidan, der er en ingeniørvirksomhed inden for renseanlægs- og afløbsområdet.

Helge Frandsen A/S
Jens Winther er indtrådt i bestyrelsen hos Helge Frandsen A/S (kilde: Børsen).

Helge Frandsen er leverandør af industrivarme, strålevarme, luftvarme, telthaller, stillads, overdækninger lifte og badebroer.

Wienerberger A/S
Bert Jan Koekoek, Holland, er tiltrådt som bestyrelsesformand hos Wienerberger A/S i steder for Johann Windisch, Østrig. Samtidig er Jørgen Anker Hansen indtrådt i bestyrelsen (kilde: Børsen).

Wienerberger er blandt verdens største teglproducenter og leverandør til det komplette råhus i tegl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109