23948sdkhjf

Ørbæk-firma drager nytte af håndværkerfradraget

BKN Produktions kunderne har både kunnet bruge BoligJob-ordningens fradrag på montering af virksomhedens inventar og arbejdet på værkstedet i Ørbæk.
Når nytårsklokkerne ringer 2013 ind, ophører BoligJob-ordningen, som giver mulighed for at trække udgifter til boligforbedringer fra i skat.

- Det er ved at være sidste udkald, hvis vi skal kunne nå at færdiggøre et nyt køkken eller renovere etbadeværelse inden nytår, siger Bjarne Kruse Nielsen, direktør for BKN Produktion i Ørbæk, og fortsætter:

- Også mindre opgaver som opsætning af skabe i fx et soveværelse eller et bryggers tager tid, så det er med at henvende sig inden længe, hvis man skal have del i håndværkerfradraget.

Dokumentation i detaljer
BoligJob-ordningen betyder, at man kan fratrække udgifter til håndværkere på op til 15.000 kr. pr. person over 18 år i hver husstand. Det er dog kun udgiften til håndværkernes løn, der kan trækkes fra - men ikke udgifter til materialer.

BKN Produktion i Ørbæk på Østfyn laver specialbyggede skabe og andet inventar til køkkener, gaderober, badeværelser og bryggersrum. Alle skabe opbygges helt fra bunden efter kundens ønsker og mål. Og da BKN Produktion har et stort produktions- og snedkerværksted, er det ikke kun arbejdstiden med opsætning ude hos kunden, men også arbejdstiden på værkstedet i Ørbæk, der kan trækkes fra, oplyser virksomheden og fremhæver at arbejdstid kan dokumenteres helt ned til den enkelte skabslåge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078