23948sdkhjf

Intego på fast arbejde hos Odense Marcipan

Siden de to virksomheder indledte samarbejdet tilbage i 2005 er flere og flere områder kommet til. Senest har Intego leveret komplet ny styring til en hakkemaskine.
Odense Marcipan er blandt virksomhederne, som Intego leverer avancerede styrings- og automatiseringsløsninger til.

Samarbejdet mellem de to går efterhånden nogle år tilbage, og har løbende bredt sig til flere og flere områder:

- Vores samarbejde med Intego startede i 2005 med fejlfinding, vedligeholdelse, reparation og optimering af maskiner og produktionsanlæg, fortæller stærkstrømstekniker Lars Grandal fra Odense Marcipan til magasinet Erhverv Fyn og fortsætter:

- Efter automationsområdet kom hele el-siden til, og snart fulgte det elektromagnetiske arbejdsfelt med reparation af elektromotorer, fejlfinding i PLC-styringer m.m. I dag er Intego-teknikere Claus Cederberg og Klaus Olsen fast tilknyttet Odense Marcipan. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet, der inkluderer værdifuld faglig sparring og udvikling af nye løsninger.

Øger driftssikkerhed
Nyeste resultat af Integos arbejde for råvareproducenten er opdatering af en hakkemaskine og forbedret driftssikkerheden:

- Henover påsken 2012 leverede Intego komplet ny styring med tilhørende tavle samt ny el-installation, tavler og el-dokumentation til Odense Marcipans 750 liters Seydelmann hakker, fortæller Lars Grandal til Erhverv Fyn.

Intego har gennemrenoveret hakkerens motor, trukket kabler til betjeningsbokse og sørget for kabling til maskinens sensorer. Samtidig er hele el-dokumentationen ført up to date.

Odense Marcipan, som blev grundlagt i 1909, leverer råvarer til industri, detailmarkedet samt konceptløsning til bagere og konditorer samt catering. Virksomheden har omkring 120 medarbejdere.

Læs også: Intego på fast arbejde hos Odense Marcipan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094