23948sdkhjf

Ny fase i boligprojekt i Horsens

Horsens Andelsboligforening af 1954 har fået godkendt planer om at opføre seks nye boliger på det tidligere Østergade Stadion, hvor man i forvejen har bygget 51 boliger.
Byrådet i Horsens Kommune har godkendt Horsens Andelsboligforening af 1954's planer for seks familieboliger på Østergade Stadion beliggende på Østergade 37.

Boligforeningen har i forvejen opført 51 familieboliger på nabogrundene Østergade 39 og 41, som allerede er lejet ud. Stillet overfor mulighed for at købe nabogrunden har boligforeningen derfor ansøgt om tilladelse til det nye byggeri. Da de nye boliger er i umiddelbart forlængelse af de eksisterende 51 familieboliger, vil den nye etape af projektet dermed færdiggøre området ved Østergade Stadion.

Fortsætter byggeriets stil
De seks familieboliger vil være på henholdsvis 102 m² og 109 m², indrettet som etplans lejligheder med eget terrasse/altan og et redskabsrum. Det samlede bruttoetageareal vil udgøre i alt 643 m². Byggeriet skulle blive opført i samme stil og med den samme kvalitet som de eksisterende bygninger.

Udgifterne til byggeriet skulle ligge på 12,5 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109