23948sdkhjf

Renovering barberes ned fra 100 til 20 mio. kr.

Udgifter til renovering af ni haller i Lejre Kommune er stærkt reduceret i et nyt forslag udarbejdet af Center for Ejendomsdrift og en ledende halinspektør.
Rambøll afleverede i april en rapport om den bygningsmæssige tilstand i ni haller i Lejre Kommune samt hvilke omkostninger der vil være forbundet med renoveringer.

Konklusionen var, at prisen inkluderet udgifter til håndværkere, eksterne rådgivere, uforudseelige udgifter o.l. ville være i størrelsesordenen 100-115 mio. kr. Indførelse af vedvarende energi på alle haller ville beløbe sig til en yderligere investering på 10-20 mio. kr.

Omkostningerne var dog mere end kommunen har råd til.

Egen gennemgang viste anden pris
Derfor er har Center for Ejendomsdrift og en ledende halinspektør udarbejdet et forslag til, hvordan idrætshallerne kan renoveres til hvad der betegnes som et acceptabelt niveau. Heri er prisen reduceret til mere overkommelige 20 mio. kr.

Acceptabelt niveau defineres i notatet som, at lokalerne udvendigt og indvendigt vil være nymalede, omklædnings-/baderum vil være renoveret, murværk vil være repareret, tagene tætnet og ventilationsanlæg virker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079