23948sdkhjf

Aarhus Letbane har fundet sin direktør

Bestyrelsen for Aarhus Letbane I/S har besluttet at ansætte Claus Rehfeld Moshøj som direktør i anlægsselskabet.
Claus Rehfeld Moshøj har flere års erfaring fra DSB, hvor han siden januar 2012 har været produktionsdirektør i DSB Vedligehold i København. Før det, var han teknisk direktør i henholdsvis DSB Sverige og i Danmark. I perioden 2004-2008 var han ansat i Banedanmark.

Claus Rehfeld Moshøj er uddannet civilingeniør (Bygning) og Ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i 1998.

Bestyrelsesformand for Aarhus Letbane I/S, Erik Jespersen udtaler:

- Bestyrelsen for anlægsselskabet er rigtigt glade for at kunne præsentere Claus Rehfeld Moshøj som selskabets nye direktør. Claus er en veluddannet ingeniør og leder med erfaring i komplicerede projekter indenfor jernbaneområdet. Udover de faglige og ledelsesmæssige erfaringer har vi med Claus også fået en direktør, der er stærkt motiveret for at gøre Aarhus Letbane til en succes. Jeg ser således meget frem til at arbejde sammen med Claus om det epokegørende arbejde med at etablere Danmarks første letbane.

Claus Rehfeld Moshøj glæder sig til at være med til at sætte landets første letbane på sporet:

- Aarhus Kommune og Region Midtjylland er ambitiøse og i en rivende udvikling. Det er en helt unik mulighed for mig at kunne bidrage til den udvikling ved at stå med ansvaret for at anlægge Danmarks første letbane. Der skal leveres en godkendt og idriftsat letbane inden Aarhus bliver kulturhovedstad i 2017. Det er et stort ansvar, som jeg er sikker på, at vi i anlægsselskabet i tæt samarbejde ejerne vil leve op til. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med den opgave.

Claus Rehfeld Moshøj blev valgt blandt et stærkt kandidatfelt på 32 ansøgere. Han tiltræder stillingen som direktør for Aarhus Letbane I/S 1. november 2012.

I perioden frem til 1. november vil chefkonsulent i Aarhus Kommune, Niels Schmidt, fungere som konstitueret direktør for Aarhus Letbane.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11