23948sdkhjf

Udviklingsplaner for Farsø og Aalestrup

Vesthimmerland Kommune har udarbejdet forslag til strukturerne, som skal forme udviklingen af Farsø og Aalestrup og sikre en helhedsorienteret udvikling i byerne.
Udviklingsplanerne for Aalestrup og Farsø er debatoplæg, der beskriver, hvordan de overordnede strukturer for udviklingen af byerne kan se ud. Dermed er udviklingsplanerne ikke et færdigt design, men beskriver en række projekter, som inspiration til det videre planarbejde.

For Aalestrup sigter planen blandt andet på at byen som andre gamle stationsbyer må finde en ny rolle.

I Farsøs tilfælde præsenteres en vision, som skal underbygge fem visioner om Farsø som henholdsvis sundhedsby, handels- og turistby, aktiv og rekreativ by samt erhvervsby og til sidst boligby.

Mødes med borgerne
Planerne er fremlagt i offentlig høring fra den 5. september til den 31. oktober 2012. I perioden inviteter Byrådet alle, der har interesse herfor, til at deltage i borgermøder om udviklingsplanerne.

Mødet om udviklingsplanen i Farsø afholdes på Farsø Hotel, Søndergade 11 i Farsø den 24. september 2012 kl. 19.00.
Mødet om udviklingsplanen i Aalesrup afholdes på Hotel Hvide Kro, Jernbanegade 7 i Aalestrup den 25. september 2012 kl. 19.00.

Læs mere i udviklingsplanen for Aalestrup og udviklingsplanen for Farsø . Og find information om mødetilmelding på Vesthimmerland Kommunes hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079