23948sdkhjf

Vandcenter til 111 millioner forsinket

Indvielsen af Egmont Højskolen nye vandtrænings- og rehabiliteringscenter rykkes sandsynligvis til tidligt 2013. Stadig dialog mellem skolens ledelse og hovedentreprenøren.
Da Egmont Højskolen i Hou stak spaden i jorden til et unikt vandtrænings- og rehabiliteringscenter i marts 2011, var forventningen, at byggeriet ville kunne indvies omkring september i år.

Nu tyder meget dog på, at indvielsen må vente nogle måneder endnu. Til Odder Avis siger højskolens forstander, Ole Lauth, at han først venter vandcentret klar til februar eller marts 2013.

Dialog med hovedentreprenøren
Overfor avisen ønsker forstanderen ikke at kommentere på, hvorfor indvielsen ser ud til at blive rykket:

- Vores jurister er i øjeblikket i tæt dialog med vores hovedentreprenør NCC, og så længe der bare er en lille er mulighed for en fredelig løsning, er der ingen grund til at gå i detaljer. Faktum er jo, at enhver forsinkelse koster penge. Nu skal vi bare have fundet ud af, hvem der skal betale den regning, siger Ole Luth til Odder Avis.

NCC Construction Danmark vandt entreprise på råhuset på 3.360 m² plus kælder efter EU-udbud og licitation .

Byggeriet har et budget på 111 mio. kroner, hvoraf Realdania bidrager med 53 mio. Herudover er projektet støttet af en lang række fonde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079