23948sdkhjf

Aarhus El-Teknik fortsætter fremgangen

De positive takter fortsætter for Aarhus El-Teknik, der i 2011 oplevede et rekordår, og allerede nu viser det sig, at regnskabsåret 2012 bliver endnu et godt år for den unge autoriserede el-installatør.
Aarhus El-Teknik præsterede i første halvår af 2012 en fremgang i omsætningen på hele 67 % sammenlignet med året før, og efterhånden som byggepladserne starter op i løbet af efteråret ventes fremgangen at stige yderligere i det sidste halvår af 2012.

- Vi har derfor fundet det naturligt at omdanne virksomheden til et aktieselskab (A/S) som et signal til markedet om at vi ønsker at investere i virksomhedens udvikling, så vi også i fremtiden kan fortsætte med at tilbyde god og stabil service, samt fornuftige løsninger til vores kunder og samarbejdspartnere, lyder det fra økonomichef Ulrik Møllegaard Christensen.

Nye projekter kræver nye medarbejdere
Aarhus El-Teknik har netop taget hul på det første af virksomhedens to største projekter – opførelsen af SkyTems nye hovedkvarter i Lisbjerg nord for Aarhus.

Inden længe begynder så det næste store projekt, der omfatter byggeriet af 20 boliger på Ågårdsarealet i Hornslet, hvor det har været nødvendigt at ansætte nye medarbejdere, så den samlede medarbejderstab kommer op på 20 fuldtidsansatte.

- Vi mener, at en stor andel af virksomhedens succes og fremgang kan tilskrives medarbejdere, der har udvist sig som stabile, loyale og engagerede i en meget hektisk tid med omstillinger og skiftende projekter. Det har betydet, at vi kan garantere at levere et projekt til aftalt tid og i den aftalte kvalitet, og det er vi stolte af i en tid, hvor branchen generelt har haft det hårdt, siger Ulrik Møllegaard Christensen.

Aarhus El-Teknik A/S beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver, herunder hvidevareservice, porttelefoner, renoveringer, el-installationer, tilslutning af solceller og byggerier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281