23948sdkhjf

Scan Modul® opkøber Belintra og udvider porteføljen

Scan Modul® har i årtier leveret inventar, logistik- og lagerstyringsløsninger til hospitaler verden over, og med opkøbet af belgiske Belintra i september udvider man nu porteføljen med bl.a. medicindistributionsvogne og et banebrydende koncept til håndtering af sterilvarer, Sterisystem®.

I slutningen af september annoncerede Scan Modul®, at man havde opkøbt belgiske Belintra som et led i en dynamisk vækststrategi. Det giver nu Scan Modul® mulighed for at tilbyde et endnu stærkere udvalg af produkter for kunderne i healthcare-branchen, forklarer adm. direktør, Patrick Bark:

"Med et fremragende team, en supplerende produktportefølje og geografiske fodaftryk er Belintra en stærk partner for Scan Modul®. Tilføjelsen af Belintras supplerende produktudbud, fx deres markedsførende mobile IT-løsninger til medicindistribution og deres løsninger til håndtering af sterile varer, resulterer i et bredt og forbedret tilbud til vores kunder".

 Leverer til de danske supersygehuse

Scan Modul®, der i dag har hovedsæde i Holland, er oprindelig en mere end 100 år gammel dansk virksomhed, som leverer bl.a. inventar og lagerstyringssystemer til hospitaler over hele verden. I starten af 1970erne udviklede Scan Modul® det modulopbyggede opbevaringskoncept 40/60-systemet til healthcare-branchen – et system som efterfølgende er blevet en ISO-standard i branchen (ISO 3394) og derfor findes på sygehuse i hele verden.

Herhjemme leverer Scan Modul® på daglig basis produkter til de regionale sygehuse, og herudover er man også i gang med at levere inventar og logistikløsninger til en række af de nye supersygehuse. Med opkøbet af Belintra vil man nu kunne tilbyde de danske kunder endnu flere muligheder forklarer Kim Lange, der er general manager for den nordiske afdeling af Scan Modul®:

“Det giver os adgang en helt ny produktportefølje, der ikke har været tilgængelig i Skandinavien før – eksempelvis er Belintra virkelig stærke inden for medicindistributionsvogne, håndtering af sterile varer og de såkaldte ”COW’s” Computer On Wheels, som kan benyttes i forbindelse med hospitalernes EPJ-systemer (Elektronisk-Patient-Journal, red.). Herudover har Belintra udviklet deres egen løsning, OptiScanBan®, til automatisering af genbestillingsprocessen til eksempelvis forbrugsvarer. Denne innovative løsning kan aflæse stregkoder/ tags via et kamera, hermed kan spare en arbejdsgang med fysisk håndtering”.

FAKTA:

Scan Modul® har mere end hundrede års erfaring i tætte samarbejder med sundhedsinstitutioner og påbegyndte arbejdet med hospitaler helt tilbage i 1912. I dag er virksomheden en del af Newport-koncernen og beskæftiger mere end 80 medarbejdere (110 efter opkøbet af Belintra) i Europa.

Hovedkontoret ligger i Houten i Holland, hvor man videreudvikler verdens mest komplette produktserie af opbevaringsprodukter til hospitalsbranchen. Scan Modul® eksporterer til mere end 25 lande, og i Danmark leverer man bl.a. al fast inventar til de nye supersygehuse.

Se mere på www.scanmodul.com

 

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094