23948sdkhjf

Lelectric køber konkurrent

Installatørfirmaet Lelectric A/S i Farum har pr 1. september opkøbt alle aktiviteter i MM Elektric ApS, og styrker dermed sin position i det nordsjællandske.
Den 1. september vokser Lelectric fra de nuværende 16 mand til 23. Det sker, når installatørfirmaet overtager alle aktiviteter i konkurrenten MM Elektric.

- Vi vil gerne styrke vores forretning lokalt i Farum og i Nordsjælland. Med opkøbet af MM Elektric får vi endnu flere kompetencer blandt andet på serviceområdet. Samtidig er vi mindre sårbare ved ferier eller sygdom, fordi Mikkel Runov, der har ejet MM Elektric, fortsætter som overmontør. Det er selvfølgelig en stor fordel for mig, da Mikkel har god erfaring med at drive virksomhed, siger adm. direktør i Lelectric Lars Thybo Andersen, til SN.dk.

Salget vækker også glæde for ejeren af MM Elektric, Mikkel Runov:

- Jeg stod ved en skillevej, hvor jeg enten skulle vækste eller have lidt mere frihed. Jeg overvejede derfor både, om jeg selv skulle opkøbe et andet firma, finde en partner, eller om jeg skulle sælge. Jeg har valgt det sidste, for jeg har lyst til at bruge mere tid på faget end alt det administrative arbejde, som følger med, når man er direktør, og som man ofte står helt alene med. Nu glæder jeg mig til at være overmontør, og som medarbejder selv få et klap på skulderen af mester, siger Mikkel Runov til SN.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078