23948sdkhjf

Støtte muliggør udvidelse af Koldinghallerne

Et støttebeløb fra Kolding Kommune til foreningers køb af haltimer i Koldinghallerne er med til at muliggøre den 23 mio. kr. dyre udvidelse af hallerne.
I sammenhæng med, at Koldinghallerne/ Tre-For Arena udvides, er Kolding Kommune klar til at støtte timer til breddeidrætten i hallerne med op til to mio. kr. årligt.

De kommunale støttekroner går udelukkende til at købe flere haltimer til de lokale klubber. Tilskuddet gør det dog muligt for håndboldklubben KIF at udvide hallerne med nyt halgulv, tilskuer- og skyboksfaciliteter til sponsorer til 23 mio. kr. Heraf udgør den del af byggeriet, der kan anvendes til de folkeoplysende og kulturelle aktiviteter ca. 13 mio. kr.

En udvidelse af Koldinghallerne giver ca. 5.000 tilskuerpladser og skal sikre et komplet idræts- og kulturcenter til glæde for idrætten, kulturen og borgerne i kommunen.

To baner kan blive til en
Tre-For Arena rummer to håndboldbaner til daglig, og det er planen, at det nye halgulv vil give mulighed for at tilgodese de foreninger, der i dag mangler haltimer. Når der er kamp, kan der rulles siddepladser ind på banerne, så der kun er én bane med publikum omkring. Det nye halgulv får samme funktion, med siddepladser der kan rulles ind til de store kampe.

Lokale- og Anlægsfonden/Elitefacilitetsudvalget har tidligere givet tilsagn om 3,0 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078