23948sdkhjf

Renoveringen af Taastrup Hovedgade i gang

Om få dage går renoveringen af Taastrup Hovedgade for alvor i gang. Arbejdet ventes at strække sig over to år.
I foråret fik Høje-Taastrup Kommune medhold i voldgiftssagen om Taastrup Hovedgade og fik tilkendt en erstatning på 6,6 mio. kr.

Renoveringen af strækningen er så småt gået i gang, og der er tager fat om de værste problemsteder på cykelstier og fortove – dvs. de steder, hvor der er huller og mangler sten.

Om ganske få dage går den egentlige renovering af større områder i gang, hvor man arbejder i større felter ad gangen og systematisk sætter chaussestensbelægningen på ny. Det er ikke hele hovedgaden, der skal lægges om, men større, sammenhængende felter. Det betyder også, at renoveringen bliver gennemført i ”bidder” over to år, en løsning der er valgt for at undgå at lukke hovedgaden.

Eget arbejde
Det vil primært være kommunens Driftsbys egne medarbejdere, der udfører arbejdet. Driftsbyen har nemlig egne brolæggere.

Samtidig med at belægningen renoveres, repareres springvandet på Domhuspladsen, og man vil forsøgsvis fjerne pullerterne på parkeringsramplaen mellem stationen og Fredensvej, så man kan parkere her.

Arbejdet vil ligge stille henover vinteren af hensyn til vintervejret – man får en bedre kvalitet i belægningen, når den udføres i varmere vejr. Hele renoveringen af Taastrup Hovedgade forventes at være færdig i efteråret 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078