23948sdkhjf

Ingen Viborg Arena i denne omgang

Viborg Kommunes ambitiøse planer om en stor arena bliver ikke realiseret i sin oprindelige form. Et revideret projekt skal nu i ny udbudsrunde.
De stort anlagte planer om at opføre en lokal indendørs arena med plads til idræt, koncerter og udstillinger med tilhørende hotel- og konferencecenter i op til 60 meters højde ved Tinghallen, bliver ikke til noget. I alt fald ikke i den meget forkromede og ambitiøse udgave. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- I og med at de aftalte tidsfrister er udløbet pr. 1. juni, er tavlen nu visket ren, og vi begynder helt forfra. Det indebærer også, at der på et tidspunkt kommer en ny udbudsrunde, hvor interesserede investorer kan melde sig, siger borgmester Søren Pape Poulsen til Viborg Stifts Folkeblad.

Lokalpolitikerne i Viborg Kommune har sat resten af i år og hele næste år af til juridiske og tekniske vurderinger som baggrund for et eventuelt nyt udbud, som i givet fald kommer i 2014. Det samme gælder for en plan for udbygning af Tinghallen, skriver folkebladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094