23948sdkhjf

Modul Concept har masser at rive i

Virksomheden, der producerer spær, elementer og kviste i træ, sender for øjeblikket præfabrikerede boliger til København i stor stil. Ny stor ordre kan være på vej.
Tilbage i februar måned lykkedes det for Modul Concept A/S at sikre sig en trecifret millionordre på færdigindrettede lejlighedsmoduler til byggeri i København.

Siden er der sendt færdigbyggede lejligheder i en lind strøm fra Roust ved Varde til KAB i København, hvor Modul Concept, der er søsterselskab til Roust Spær, i første omgang har kontrakt på i alt 300 lejligheder.

Og noget tyder på, at virksomheden kan se frem til at fortsætte leverancerne til hovedstadsområdet. Salgschef Robert Pedersen fortæller således til P4 Esbjerg, at yderligere 149 lejligheder kan være på vej. Det betyder, at de senere års vækst i medarbejderstaben kan fortsætte lidt endnu:

- Siden 2009 er antallet af ansatte på Modul Concept og Roust Spær forøget med 40-50 mand. Og den udvikling fortsætter med lidt flere medarbejdere i de kommende to til tre år, siger Robert Pedersen til P4.

Bag Roust Spær og Modul Concept står Egedal Holding, der ejer henholdsvis 75 procent og 60 procent af de to selskaber. Egedal Holding vendte sidste år underskud til overskud og kom ud af regnskabsåret 2011 med et resultat på 3,2 mio. kr. efter skat – primært som følge af en væsentlig aktivitetsstigning i Roust Spær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078