23948sdkhjf

Udvidelse af boligområde i Roskilde

Roskilde kommune gør klar til nye parceller i området Trekroner. En opdeling af området i mindre enheder skal gøre projektet mere attraktivt for investorer.
- Området ligger på en vestvendt skråning med udsigt til rekreative områder og den vestlige del af Trekroner og samtidig har du kikket til byen og Domkirken.

Sådan beskriver Torben Jørgensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget, området, som Roskilde Kommune har planer om at udbyde til salg til parcelhusbyggeri.

Forvaltningen anslår, at der samlet set kan opføres ca. 40-50 boliger fordelt på traditionelle parcelgrunde og tæt/lav-boliger. Området med tæt/lav boliger forventes at blive lavet i mindre enheder (som storparcel med ca. 5-7 boliger). Det skal medvirke til at gøre områderne mere attraktive for mulige investorer eller et mindre bofællesskab.

Forslag til den endelige bebyggelses- og udstykningsplan vil blive indarbejdet i lokalplanen, og der vil blive lagt vægt på, at lokalplanområdet udbygges med blanding af forskellige boligtyper, der kan medvirke til at give et varieret område. Når lokalplanen er klar, skal området byggemodnes og så kan parcellerne udbydes til salg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094