23948sdkhjf

Entreprenører på DNUs første byggefelt klædes på

Bygherreorganisationen og entreprenørerne på DNUs første byggefelt, M.T. Højgaard, Jakon og Bravida har netop afholdt opstartsmøde, hvor vilkår for byggepladsen blev præsenteret.
De tre storentrepriser i det første af Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU,-projektets nybyggerier er vundet af M.T. Højgaard A/S for råhus- og lukningsentreprisen, Jakon A/S for apteringsentreprisen og Bravida A/S for teknik- og installationsentreprisen.

Tirsdag den 21. august mødtes bygherreorganisationen og entreprenørerne så til et opstartsmøde, hvor bygherre og Rådgivergruppen DNU I/S præsenterede de vilkår, som bygherre har tilrettelagt for byggepladsen.

En aktiv bygherre
Byggechef i Region Midtjyllands Projektafdelingefor DNU indledte med at lægge vægt på et godt samarbejde:

- I vil opleve os som en aktiv bygherre. Aktiv på den gode måde. For vi ønsker, at vi får et fællesskab om opgaven med at bygge Danmarks største hospitalsprojekt. Og vi glæder os meget til at komme rigtigt i gang, sagde byggechef Hans Haaning, da han bød velkommen.

På mødet fortalte ingeniør Hans Didrik Nielsen, som er byggeleder af N1, blandt andet om byggeorganisationen, tidsplanen, mødestruktur, byggepladsens Fælles Faciliteter og de politiker og principper, som man skal arbejde efter på pladsen.

Mere tid til hver etage
En af de ting, som entreprenørerne især hæftede sig ved, var at tidsplanen for nybyggeriet af N1 faktisk er forlænget lidt, for at man har kunnet indpasse princippet om, at arbejdet på hver etage er afleveret af den ene entreprenør, før den næste går i gang.

Arbejdet på N1's byggefelt går i gang den 17. september.

Inden da skal håndværkere, ingeniører og formænd, der går i gang med DNUs første byggefelt, da på et to timers obligatorisk sikkerhedskursus. Først herefter vil de få et personligt adgangskort til byggepladsen, som er indhegnet og forsynet med døgnbetjent portvagt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094