23948sdkhjf

Ny støtte til arkitektkonkurrence om Rønne Svømmehal

Arkitektkonkurrencen, som er første skridt i moderniseringen af Rønne Svømmehal, får støtte af Lokale og Anlægsfonden på 342.500 kr.
Moderniseringen af Rønne Svømmehal, som Fonden og Bornholms Regionskommune arbejder på i forbindelse med Fondens indsatsområde "Nyt liv i gamle svømmehaller", får ny vind i ryggen. Lokale og Anlægsfonden støtter en arkitektkonkurrence, som er første skridt i moderniseringen, med 342.500 kr.

Arkitektkonkurrencen skal finde nye idéer og forslag til, hvordan man i Rønne kan få en moderne, funktionel og arkitektonisk spændende svømmehal, der kan rumme en række forskellige aktivitetsmuligheder.

Efter en prækvalifikationsrunde, der forventes sat i gang inden længe, udvælges tre til fem arkitektteams til at arbejde videre med deres forslag. Herefter vil indkaldte fagdommere sammen med Bornholms Regionskommune og Lokale og Anlægsfonden udpege det endelige vinderprojekt.

Landsdækkende projekt
Lokale og Anlægsfonden introducerede i 2009 indsatsområdet "Nyt liv i gamle svømmehaller", fordi tilstanden i mange danske svømmehaller er så dårlig, at mange svømmehaller er lukningstruede. Igennem den særlige indsats for svømmehallerne definerede Fonden en række områder, som det er vigtigt at tage fat på, hvis ældre svømmehaller skal have nyt liv.

Det handler bl.a. om at komme med nye idéer til udformning af svømmebassinerne og nye aktivitetsmuligheder i svømmehallerne, så de kan understøtte flere og nye og brugergrupper.

Den første svømmehal, der er moderniseret efter introduktionen af "Nyt liv i gamle svømmehaller", ligger i Ringkøbing, og forventes indviet i løbet af oktober i år .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078