23948sdkhjf

Veloverstået udstilling i Middelfart

Maskiner Under Broen blev endnu engang en succes

Den netop afholdte grønne maskinudstilling, Maskiner Under Broen, arrangeret af Brancheforeningen Maskinleverandørernes sektion 2, Park Vej & Anlæg betegnes som en succes.

Den fagligt meget målrettede udstilling havde 142 udstillerede, hvilket er flere end nogensinde før. Men til gengæld er det også tæt ved tre år siden, at messen har været afholdt sidste gang, så behovet for – både at vise maskinerne frem, men ikke mindst også at besøge en grøn udstilling, har givetvis været til stede. Det kombineret med et fantastisk sommervejr har gjort udslaget.

God aktivitet

Da Licitationen var til stede på messen, var der pænt med mennesker på standene. De var faktisk ikke så meget at se på gangene, som denne gang var lavet ekstra brede, så de gående gæster fyldte ikke så meget.

- Vi har haft nogle rigtigt gode besøg på standen. Og de fine ved det er, at det er de rigtige, som kan tage beslutningerne om et eventuelt køb, sagde Lennart Ahlefeldt-Laurvig fra firmaet Specialmaskiner til Licitationen Byggeriets Dagblad, alt imens han hastede videre til den næste kunde, der viste interesse for firmaets produkter.

Vi har haft nogle rigtigt gode besøg på standen. Og de fine ved det er, at det er de rigtige, som kan tage beslutningerne om et eventuelt køb Lennart Ahle-feldt-Laurvig, Specialmaskiner

Flere af standene var fuldt booket op med kunder, så de tilstedeværende repræsentanter havde allerede om formiddagen på messen første dag rigtig travlt.

Gode seminarer

Messen bød også på velbesøgte miniseminarer, blandt andet gode råd om det gode maskinkøb, rabatklippere til professionelle og endelig drift af kunstgræsbaner. Alle tre seminarer var baseret på praktisk erfaring og viden om emnerne.

- Det er jo dejligt, at 3.191 fagfolk valgte at bruge deres kostbare tid på at besøge messen. Udstillerne har virkelig været tilfredse med antallet af kvalificerede gæster på standen, og også de nye udstillere har meldt positivt tilbage. Jeg har talt med én, som leverede flådestyringssoftware og han fortalte, at allerede første dag havde han fået fem gode leads, og han bare havde brug for at ét af dem blev til noget, så har beslutningen om at udstille mere end betalt sig. Så det er tydeligt, at en god udstilling stadig er en af de vigtigste brikker i leverandørernes markedsføring, fortæller Erik Nissen, der er udstillingsleder.

Fortryder ikke stor stand

En af de udstillere, som tilmeldte sig lige før ferien, sent i forløbet, var AE Maskiner der valgte at tage en lang række af Volvo-maskiner med på udstillingen, inklusive gummihjulslæssere op til 15 tons.

- Jeg kan godt nu se, at det faktisk var en ret stor stand og mange maskiner vi havde med, men egentligt fortryder jeg det ikke, for der kom mange ind og snakkede, siger direktør Anders Ebbesen, der importerer Volvo-maskiner som parallelimportør.

Han påpeger at det var samme antal maskiner, som han har haft med rundt på sommerens dyrskuer, men havde ikke lige set, hvor meget standen egentligt fyldte i forhold til andre.

Han ser ingen skyer i horisonten:

- Det går fint, og vi har de maskiner, vi skal bruge, siger han. Han mener ikke at markedet vender lige med det samme.

- Det ser da ud til, at kunderne har nok at lave. Det kan være det ændrer sig, men indtil videre kører det, siger han. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109