23948sdkhjf

Auktion over storentreprenørs konkursbo

Alt kommer under den elektroniske hammer, når Jysk Auktion i dag torsdag indleder auktion over konkursboet efter STB Byg’s konkurs for nogle måneder siden

Der er rigtig mange varenumre i den auktion, der netop er blevet offentliggjort på Jysk Auktions hjemmeside. Jysk Auktion, der hører hjemme i Thorning i Midtjylland, har fået opgaven med at sørge for salget.

- Det er ikke lang tid, vi har haft til at forberede det. Så derfor kan der godt være nogle overraskelser i nogle af numrene, men det må vi tage som det kommer, siger Flemming Staunsbjerg, der er auktionsleder.

En lang række af køretøjerne er leasede, og de er derfor hentet af leasingselskaberne for længst. Men tilbage er der stadig enkelte biler, entreprenørmaskiner og en masse inventar og elektrisk værktøj.

Masser af grej

Det gælder blandt andet teleskoplæssere, rendegravere, læssemaskiner, kompaktorer, fejemaskiner og redskabsbærere, gaffeltruck, samt en række forskellige redskaber, som skovle, mandskabskurve, fejemaskiner, og andet tilbehør. Auktionen gælder også al inventaret fra kontorerne i henholdsvis det nybyggede hovedkontor i Vejle, Jelling og pladsen i Varde.

- Vi oplever stor interesse for auktionen allerede, og da der er rigtigt mange numre, så har vi indrettet det sådan, at når der i dag har været eftersyn på alle tre adresser, og folk byder efterfølgende, så lukker vi numrene ned successivt, således at der er tid til at byde ind på de enkelte numre. Så skal man ikke styre for meget på en gang, siger Flemming Staunsbjerg til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Konkurs i juni

STB Byg gik konkurs i juni, og det var ikke kun hovedselskabet, det gik ud over. Kurator, advokat Anders Hoffmann Kønigsfeldt har til Vejle Amts Folkeblad forklaret, at konkurserne i de to koncernforbundne selskaber, STB Byg Holding ApS og STB Byg Domicil ApS, sker som en naturlig konsekvens af konkursen i driftsselskabet, og at der i de to selskaber er tilgodehavender til koncernforbundne selskaber.

Det betyder blandt andet, at domicilet på Gammelmarksvej i Vejle, som STB Byg selv opførte i 2018, nu skal sættes til salg. Og ifølge kurator kan det være godt nyt for de kreditorer, der er kommet i klemme oven på STB’s konkurs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079