23948sdkhjf

Pensionskasse investerer i boliger i Holbæk

71 kommende lejeboliger i Holbæk Have, som FB Gruppen er ved at omdanne til en ny, grøn bydel, får ny ejer

Sampension udbygger sine investeringer med 71 nye lejeboliger i udviklingsområdet Holbæk Have, som er Holbæks tidligere idrætsområde. Her etableres et nyt, moderne boligområde i grønne omgivelser. Frem til 2030 forventes det, at området vil blive udvidet med yderligere etageejendomme og rækkehuse, som skal være med til at skabe et veletableret boligområde i Holbæk.

Holbæk Have bliver bygget i etaper. Første etape er under opførelse og inkluderer den ejendom, som Sampension har investeret i. Ejendommen rummer 71 familieboliger fordelt på to bygninger og med et samlet areal på cirka 5.265 kvm.

Ejendommen, der er navngivet Bellis Hus, opføres af projektudviklerkoncernen FB Gruppen A/S, som står for hele udviklingen i Holbæk Have. FB Gruppen har tidligere udviklet og afleveret et boligprojekt til Sampension - Ringparkhuset i Roskilde, som i dag er fuldt udlejet.

De ejendomme og boligområder, vi udvikler, skal danne rammen om mange menneskers hjem og hverdag. Det er derfor afgørende for os, at de endelige ejere af boligerne er ordentlige selskaber, der respekterer beboerne og de værdier, vi som ansvarlig udvikler bygger på, siger adm. direktør Hans-Bo Hyldig i en pressemeddelelse.

Torbjørn Lange, chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension, forventer, at der vil være stor interesse for lejeboligerne, og at investeringen vil give et fornuftigt afkast.

- Vi er glade for denne investering, som er et led i strategien om at udvikle vores portefølje af direkte ejede ejendomme. Der er tale om en attraktiv investeringsmulighed i en moderne ejendom i et nyt, grønt udviklingsområde siger han i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093