23948sdkhjf

Stark forlader Kolind

Med udgangen af september måned flytter byggemarkedskæden Stark sine aktiviteter fra Kolind til de nærliggende forretninger på Djursland.
Stark Kolinds aktiviteter bliver fra udgangen af september flyttet ud i de nærliggende forretninger i Rønde, Hornslet, Ebeltoft og Grenå. Flytningen sker ifølge en pressemeddelelse for at sikre kunderne den service og rådgivning, som byggemarkedet er kendt for.

- Kravet til øget åbningstid betyder, at det er vanskeligt at bemande en mindre forretning, når åbningstiden er fra kl. 7.00 mandag morgen til søndag kl. 14.00. Samtidig har vi selv krav til høj faglighed, når kunderne ønsker at møde os. Det betyder desværre at vi i byggemarkedet i Kolind ikke har de fornødne ressourcer til at imødekomme disse krav. Det tager vi konsekvensen af, siger administrerende direktør Lars Hansen fra Stark.

Flytningen sker med udgangen af september, så Stark Kolind har sidste åbningsdag den 30. september.

Erfaring flytter med
Ni af de ansatte fra Kolind er tilbudt arbejde i de øvrige Stark forretninger på Djursland. Håber er, at medarbejdernes viden bliver bevaret i Stark regi, hvilket glæder Lars Hansen.

- Hos Stark er det afgørende med dygtige medarbejdere, der kan rådgive både vores private og professionelle kunder. Derfor glæder det mig, at vi har mulighed for at bevare arbejdspladser, samtidig med at vi kan styrke de andre forretninger på Djursland med ni dygtige medarbejdere, siger den administrerende direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093