23948sdkhjf

Fuld fart på Sønder Omme Idrætscenter

Licitationen for udvidelsen og ombygningen af Sønder Omme Idrætscenter endte på samlet 19 mio. kr. Arbejdet med at forbedrer forholdende er nu i fuld gang.
Siden H. Lindquist Arkitekter slog stregerne til ud- og ombygningen af Sønder Omme Idrætscenter, og byggeriet blev sat i gang med første spadestik i starten af juni, er projektet gået fremad.

Resultatet af licitationen betød, at man landende på en samlet pris på 19 mio. kr. inkl. rådgivning. Så centeret forventes at stå færdigt i foråret 2013.

Projektet til om- og tilbygning af Sønder Omme Idrætscenter skal forbedre forholdene for de eksisterende aktiviteter, samt åbne mulighed for at inddrage nye aktiviteter i centerets tilbud. Tilbygningen opføres i et moderne formsprog i rødt tegl med store vinduespartier, så det fremstår åbent og indbydende i robuste materialer.

Efter om- og tilbygningen vil nye, såvel som eksisterende overflader, fremstå som et lyst og venligt byggeri, der lever op til nutidens krav til et moderne idrætscenter. Øst for den eksisterende, lave del bygges den nye udvidelse, der sammenkobles med det eksisterende center via en mellembygning med en åben foyer. Et nyt indgangsparti bliver hovedindgang for hele centeret.

Til venstre for foyeren kommer man ind i det nye, store cafè område, hvorfra der er adgang til resten af det eksisterende center. Rumopdelingen i bygningen ændres, der indrettes nye omklædningsrum, og mod nord tilbygges ud over cafè området et nyt multirum/klublokale. Den eksisterende hal og omklædningsrummene til fodboldafdelingen tilpasset om- og tilbygningen, men forbliver ellers uændrede.

Fra cafè området er der adgang til en ny kiosk, der hænger sammen med nye køkkenfaciliteter i mellembygningen. Til højre for foyeren er der dels adgang til biblioteket og et stort motionsrum med lokale til spinning og omklædningsrum, dels til en multisal, der også fungerer som festlokale, og har direkte adgang til køkkenområdet samt egen indgang via en mindre foyer mod øst.

Fakta
Arkitekt: H. Lindquist Arkitekter
Ingeniør: Grue + Kirkgaard A/S
Murer: Tüchsen Byg ApS
Tømrer: René Lauritsen A/S
Maler: Møbjerg Malerfirma
El: Blåhøj El
VVS/ Vent: Mogensen VVS Comfort

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125