23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del 2

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Karl Molin Stålkonstruktioner A/S
Per Bang er pr. 1. august 2012 ansat som markeds & konstruktionschef og får ansvaret for salgsudvikling på hjemme- og eksportmarkederne. Per kommer fra en stilling som Salgschef i Dan Alu A/S og har flere års erfaring med salg i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

LM Byg A/S
Mogens Kjeld Jørn Mindegaard er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Kurt Holmstrøm Alexandersen. (Kilde: Børsen)

M. Goldschmidt Holding A/S
Jens-Erik Corvinius og Daniel Guldschmidt er indtrådt i bestyrelsen hos M. Goldschmidt Holding A/S.

M. Goldschmidt Holding A/S er en investeringsvirksomhed, der blandt andet har ejendomme i porteføljen.

NCC Roads
36-årige Jens Bischoff er ansat som områdechef for det nye forretningsområde NCC Recycling, der blev lanceret internationalt i NCC-koncernen før sommeren.

Læs også: NCC udpeger chef for nyt forretningsområde

Orbicon
Søren Krarup Hansen er blevet ansat som afdelingschef i Orbicons afdeling for Byggeri i Århus og Vejle.

Samtidig er Hanne Løkkegaard blevet ansat som ny projektchef i Orbicon’s Forsynings- og Anlægsteknik-afdeling i Viborg (kilde: Børsen).

PFA Ejendomme
Anne Dorthe Lillelund, chef for Erhverv, Ejendomme hos PFA, er udnævnt til konstitueret direktør for PFA Ejendomme, hvor hun afløser Michael Willumsen, der har valgt at stoppe som direktør i PFA Ejendomme. Han fortsætter i en periode med at løse udvalgte opgaver for virksomheden. (Kilde: Børsen).

Spæncom A/S
Thierry Coudurier, Belgien, er udtrådt af bestyrelsen. Pierre Maurice René Brousse, Frankrig, er indtrådt som næstformand for bestyrelsen. (Kilde: Børsen).

Stark
Jesper Gaarde, 48 år, er pr. 1. august 2012 udnævnt til Marketingdirektør i Stark og bliver ansvarlig for marketing, kommunikation og branding af virksomheden.

Jesper Gaarde har tidligere været ansat i Bauhaus og Silvan som varehuschef. Siden 2002 har han arbejdet i Stark-koncernen, hvor af de seneste 4 ½ år har været med funktion som marketingchef.

Læs også: Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del 1
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11