23948sdkhjf

Mester tegnede selv nye altaner

DABs afdeling Syltholmsparken i Rødbyhavn får opsat altaner til lejligheder på førstesalen. Idéen og designet kommer fra afdelingens ejendomsmester.
Huslejen i Syltholmsparken i Rødbyhavn på Lolland er den samme, uanset om man bor i stuen eller første. Også selvom alle stuelejlighederne har en have på 24 m².

Det har afdelingens ejendomsmester gået og tænkt en del over, og for flere år siden fik han den idé, at der skulle laves altaner på førstesalen.

- Jeg startede med at lave nogle skitser i 2006 og fik en smed, jeg kender, med til at kigge på det for at se, om det var noget, han kunne lave, siger Jørgen Madsen, ejendomsmester i Syltholmsparken, til dabbolig.dk.

Sidste på plads i september
Idéen blev i første omgang nedstemt af beboerne. Men efter lidt overtalelse sprang de med på vognen og året efter blev forslaget godkendt med stort flertal. Sammen med smeden kastede Jørgen sig så over det endelige design af altanerne.

Alle altanerne bliver seks gange to meter. Efter det sidste papirarbejde var afsluttet, begyndte arbejdet med at sætte altanerne op i juni måned og det er planen, at de sidste altaner er sat op og klar til brug i midten af september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079