23948sdkhjf

Køber rådhus for at indrette boliger

Boligselskabet Vissenbjerg har købt dele af det tidligere Vissenbjerg Rådhus, hvor man vil indrette seks familieboliger.
Det hedengangne Vissenbjerg Rådhus skal snart summe af liv igen.

Boligselskabet Vissenbjergs tilbud om at købe dele af rådhuset blev accepteret af Assens byråd på et møde den 27. juni. Nærmere bestemt drejer det sig om en fløj, der vender ud mod parken. Her vil boligselskabet etablere seks almene familieboliger.

Samtidig arbejder Assens Kommune for at skabe en helhedsløsning for den resterende del af bygningen. Borgerforeningen, der allerede i dag benytter Rådhuset til deres aktiviteter, tilbydes således en fast aftale om leje af den gamle byrådssal, kantinen samt køkkenet.

Samler forenings- og kulturlivet
I forbindelse med den kommende budgetaftale for næste år er der desuden udarbejdet en såkaldt anlægsblok, der flytter Vissenbjerg Bibliotek samt Lokalhistorisk Arkiv til Rådhuset.

Om biblioteket og arkivet ender med at blive flyttet til Rådhuset afhænger af, om politikerne nikker ja til anlægsblokken i forbindelse med de kommende budgetforhandlinger. Biblioteket og Lokalhistorisk Arkiv vil i så fald blive flyttet i løbet af 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094