23948sdkhjf

BNS har øget fokus på evaluering

Med evalueringskonceptet BNKI har B. Nygaard Sørensen øget fokus på evalueringen som konstruktivt værktøj frem for et et nødvendigt onde.
Siden Bülow Management i 2010 lancerede evalueringskonceptet BNKI har flere virksomheder skiftet deres evalueringsaktivitet til konceptet. Blandt dem store koncerner som MT Højgaard, NCC Construction, E. Pihl & Søn, Lindpro samt B. Nygaard Sørensen.

B. Nygaard Sørensen skiftede i november 2010 evaluator til Bülow Management og BNKI. BNS har pt 11 projekter tilmeldt til evaluering i BNKI.

Skiftet skete ifølge afdelingschef Sten Legéne som del af et valg om at øge fokus på evalueringen.

Bearbejder folks opfattelse af evaluering
BNS valgte derfor bl.a. at invitere alle sine ledere til en BNKI uddannelsesdag med Bülow Management. En dag som tog udgangspunkt i forståelse af evalueringen, og det proaktive kundefokus evalueringen kan give.

- Jo højere evalueringen rangerer i vores medarbejderes bevidsthed, jo større er vores mulighed for at flytte opfattelsen fra at se evalueringen som et nødvendigt onde, til at se den som et konstruktivt værktøj i projektet, siger Sten Legéne, og tilføjer:

- Det var en god og konstruktiv dag. Der var en del af vores ledere der fik øjnene op for muligheder med evalueringen. Ligeledes fik vi via introduktionen til værktøjet ’Guide til kundefokus’ pejlet os ind på en meget tættere dialog med bygherre end vi normalt ville gøre. Vi er begyndt at bruge værktøjet på nogle af vores byggepladser, og vi følger løbende op på vores ledermøder.

Brugt sammen med bygherre
Pladschef Hans Jørgen Kühn har anvendt værktøjet på sin byggesag. Hans Jørgen fortæller:

- Værktøjet falder i god tråd med min filosofi om dialogbaseret ledelse – også overfor bygherre. Jeg har derfor sat mig ned sammen med min bygherre og brugt værktøjet. Bygherre havde aldrig set denne fremgangsmetode før, men han syntes rigtig godt om det. Det giver mig en mere proaktiv tilgang til projektet. Gennem brugen af værktøjet tager vi tingene i opløbet, i stedet for når vi har problemet. Det giver mig også muligheden for systematisk at afstemme bygherres forventninger igennem projektet.

Hans Jørgen Kühn fortæller yderligere, at hans bygherre på projektet har synes så godt om tilgangen, at han i fremtiden ønsker at søge prækvalifikation sammen med BNS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094