23948sdkhjf

KPC vinder skoletilbygning

Med et bud på 25 mio. kr. vandt entreprenørselskabet KPC byggeriet på et nyt ca. 1.600 m² indskolingsafsnit på Ejstrupholm Skole.
Til Ikast-Brande kommunes overraskelse var det vindende bud på en ny fløj på Ejstrupholm Skole 6,7 mio. kr. lavere end budgetteret.

Seks ud af 16 interesserede firmaer fik mulighed for at byde på projektet. Blandt dem blev det så KPC der løb med opgaven på baggrund af et bud på 25 mio.kr. Det skriver AOH.dk.

Byggeriet, som ifølge udbudsteksten skal have et bruttoareal på ca. 1.600 m², skal erstatte en skolefløj der rives ned. Den nye undervisningsbygning skal indeholde lokaler til indskoling og SFO samt et fællesområde med stor loftshøjde opføres.

Kun første etape
Opførelsen af den nye fløj er valgt, fordi Ikast-Brande kommune vurderer, at nybyggeri vil være billigere end at renoverer den gamle fløj.

Nybyggeriet er ifølge Horsens Folkeblad kun 1. etape af byggeri på Ejstrupholm Skole.

Hvis der findes penge til det i de kommende budgetforhandlinger vil en 2. etape indebære, at en værkstedsbygning ved den eksisterende SFO rives ned, samt et nyt vindfang, handicaptoiletter og en større bygning til skolens øvrige lokaler.
Læs mere om: KPC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093