23948sdkhjf

Glostrup Hospital vil udvide for 55 millioner

Med en bevilling på 2 mio. kr. igangsætter Region Hovedstaden nu forberedelsen af et byggeprojekt, der skal forbedre rammerne for Dansk Hovedpinecenter på Glostrup Hospital.
Dansk Hovedpinecenter mangler plads, og derfor skal en tidligere cafeteria-bygning mellem Nordre Ringvej og Glostrup Hospitals hovedindgang nu renoveres og udvides med en ekstra etage, hvori hovedpinecenteret fremover får til huse.

I alt kommer de nye lokaler til at fylde 2.200 kvadratmeter, når de efter planen er klar til indflytning i 2015.

- Vi er meget glade for udsigten til mere plads. På trods af stramme kriterier er ventelisten stadigt stigende, og en tidlig indsats er væsentlig for det endelige resultat. Svær hovedpine har store sociale og samfundsmæssige omkostninger, og der er gode muligheder for behandling, når man først har fået den rigtige diagnose, siger professor og leder af Dansk Hovedpinecenter på Glostrup Hospital, Rigmor Højland Jensen.

Byggeri til 55 millioner
Tirsdag den 19. juni besluttede Regionsrådet at bevilge de første 2 mio. kr., der skal bruges til at udforme en præcis beskrivelse af indretning, økonomi og tidsplan for byggeprojektet. Når dette er gjort til efteråret, søges de øvrige 53 mio.kr. lånefinansieret hos Økonomi- og Indenrigsministeriet.

Dansk Hovedpinecenter er det største højt specialiserede hovedpinecenter i Danmark. Allerede i løbet af 2012 udvider centeret aktiviteten med 50 procent, men pladsen i de tidligere tjenesteboliger ved Psykiatrisk Center Glostrup er trang. I dag varetager Dansk Hovedpinecenter ca. 8.000 patientbesøg fordelt på ca. 2.800 patientforløb og ca. 150 indlæggelser om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081