23948sdkhjf

Brdr. Thybo & Co skal bygge for det 4. gymnasium i streg

Hoved- og totalentreprenørfirmaet fra Skanderborg har fået til opgave at bygge nyt musikhus for Varde Gymnasium.
Firmaet har netop underskrevet kontrakt med Varde Gymnasium om tilbygning af nyt musikhus, og projektet er i gang – dette er hermed det 4. gymnasium i streg, Brdr. Thybo & Co. A/S skal bygge for.

Tidligere på året afleverede firmaet en ny hal til Viby Gymnasium og har netop afsluttet hal- og tilbygningsprojekt for Silkeborg Gymnasium. Ligeledes bygges der p.t. en ny hal til Skanderborg Gymnasium.

Nyt musikhus efter nordisk tradition
Varde Gymnasiums nye musikhus på ca. 900 m² er tegnet af VIVA arkitekter med NIRAS A/S som ingeniør.

Musikhuset er placeret på en skrånende grund syd for de eksisterende bygninger med udsigt til grønne arealer. Det nye musikhus præsenterer sig med en elegant åbenhed mod ankomst pladsen og tilføjer med sin bygningsvolumen en helhed til det eksisterende byggeri. Bygningens ydre skulpturelle formsprog går klart igen inde i bygningen, hvor materiale- og farveholdning fint understøtter dette i et nutidigt udtryk. Bronze indramninger over hovedindgangen og vinduespartierne fra festsalsbygningen har været inspirationskilden.

Byggeriet forventes at stå færdigt om ca. 1 år fra nu.

Kompetencer og karakterbog
Projektet i Varde falder godt i tråd med Brdr Thybo & Co. kompetencer og øvrige referencer. Som hoved- og totalentreprenør beskæftiger firmaet sig med entreprenøropgaver indenfor alle byggeriets segmenter, med hovedvægt på erhvervs- og institutionsbyggeri i såvel nybygning som renovering.

Som dokumentation for de faglige kompetencer og samarbejdserfaringer, kan firmaet fremvise en flot ”Entreprenør Karakterbog”. Endvidere har firmaets to indehaver, Ole Hummeluhr og Peter Leth stor fokus på, at de - udover de faglige kompetencer - kan byde på en god og direkte dialog, innovation samt et godt og åbent samarbejde med bygherre.

Tilfredshed med udviklingen
Brdr Thybo & Co. er kommet godt igennem krisen og kan fremlægge et særdeles godt regnskab for 2011. Resultatet før skat udgør 8,5 mio. kr. og det er en fremgang på godt 6,2 mio. kr. i forhold til året før.

Den positive tendens forsætter i 2012, så: ”Vi ser lyst på fremtiden” udtaler Ole Hummeluhr og Peter Leth, de to indehavere i Brdr Thybo & Co.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094