23948sdkhjf

Millioner på vej til vejene i Rudersdal

Rudersdal Kommune i Nordsjælland fremrykker vejvedligeholdelse for 5 mio. kr.
De lave asfaltpriser kommer nu cyklister og bilister i Rudersdal Kommune til gode. Det oplyser Rudersdalavis ifølge Asfaltindustrien.

Med de 5 mio. kr. som fremrykkes fra næste års budget, er kommunens vejbudget i 2012 på i alt 11 mio. kr.

- Kloge kommuner sætter vejen i stand nu.Det er der to fordele ved. Dels er asfalten billig på grund af krisen, dels er det godt købmandskab at vedligeholde i tide i forhold til at lappe på gamle huller. Så kommunerne sparer faktisk penge ved at vedligeholde ordentligt. Penge de kan bruge til serviceforbedringer for børn og gamle eller til at sætte skatten ned, siger Anders Hundahl, direktør for Asfaltindustrien, i en kommentar til fremrykningen i Rudersdal.

Efterslæb kræver større investeringer
Direktøren mener dog ikke at fremrykninger løser problemerne med kommunernes veje, der ifølge ham lider af et vedligeholdelsesefterslæb på op mod 20 mia. kr.

- Dette meget store efterslæb klares ikke ved at rykke rundt på pengene, men ved at bruge flere penge på vejene i en periode. Når så vejen er blevet bragt i orden, kan man sætte budgettet ned igen og glæde sig over nye, sikre og mere holdbare veje og over, at man har flere penge i kommunekassen, siger Anders Hundahl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093