23948sdkhjf

Fuld gang i processen bag skole- og halprojekt

Det forberedende arbejde forud for renoveringen og nybyggeriet ved Aabybro skole og Aabybro hallen er i fuld gang. Rådgiver udvælges inden sommerferien.
Renovering og tilbygning til Aabybro skole og hal er ikke gået i gang rent fysisk. Men Jammerbugt Kommune har hen over foråret arbejdet på flere processer, som er nødvendige før selve byggeriet kan sættes i gang.

For Aabybro hallens vedkommende arbejdes der på at få de fysiske rammer gjort tidssvarende både i forhold til brugernes behov og i forhold til energibesparende tiltag.

I skrivende stund arbejder kommunen på udbudsmateriale for opgaven som kommunens rådgiver på halprojektet.

Rådgiver vælges inden sommerferien
I forhold til Aabybro skole arbejdes der på forslag til lokalplan for området mellem Toftevej og Aaby Sdr. Gade, hvor en ny overbygning og 10. klassecentret skal bygges.

Opgaven som kommunens rådgiver på projektet har været i udbud. Det endelige valg af rådgiverteam for byggeprojektet skal træffes på kommunalbestyrelsesmødet d. 28. juni.

Samtidig arbejder kommunen på at sikre finansieringen af projektet.

De to rådgiverteams for henholdsvis skole- og halprojektet skal arbejde tæt sammen, således at der sikres bedst mulig sammenhæng og fællesskab mellem bygningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079