23948sdkhjf

Udvikler starter hidtil største projekt i Hedensted

Efter en længere udviklingsproces er Selmer Gruppen nu klar til at løfte sløret for det der bliver koncernens hidtil største boligprojekt.

Jordarbejderne er netop igangsæt ved Constantiavej i Hedensted, hvor der opgøres 160 boligenheder når, det står færdigt, skriver ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

Hele projektområdet omfatter cirka 11 hektar hvor der skal bygges hele 14.437 kvm lejeboliger. Boligenhederne fordeler sig på størrelserne 78, 91 og 98 kvm, der opføres som fem etaper i løbet af de kommende to år. Projektet forventes således færdigopført i foråret 2024. 

Flere store projekter på vej

Projektet på Constantiavej i Hedensted bliver koncernens hidtil største, men det bliver ikke det sidste store projekt fra Selmer Gruppen.

– Vi har flere lignende projekter i pipelinen som jeg glæder mig til at kunne løfte sløret for. Siden salget af porteføljen til Heimstaden sidste år, har vi arbejdet hårdt på at skabe nye store projekter, og det går rigtig fornuftigt med det, udtaler Dennis Grünberger, adm. direktør og indehaver, Selmer Gruppen, i pressemeddelelsen.

Selmer Gruppen vil være repræsenteret på dette års MIPIM messe i Cannes i denne måned.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094