23948sdkhjf

Officielt startskud til østjysk satsning

Fredag i denne uge inviterer vinduesfabrikken Idealcombi til åbningsreception i sit nye showroom; ”Idealhuset Aarhus”.
Fredag den 15. juni klokken 13 er der officiel åbningsreception i Idealcombis nye 585 m² store showroom i Tilst ved Aarhus.

Idealcombi er grundlagt af brødrene Bent og Henning Søgaard i 1973. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 450 medarbejdere fordelt på produktion og administration i Hurup Thy samt salgskontorer i København, London og Oslo.

Idealcombi har en markant position som erhvervsvirksomhed i et af Danmarks ydreområder i Vestjylland og i Danmark og har gennem de seneste år gjort klar til et generationsskifte inden for en nærmere årrække.

Idealhuset Aarhus – en satsning på danske arbejdspladser
For ejerne er det en klar ambition at fastholde produktionen i Danmark for derigennem at være med til at sikre danske arbejdspladser.

Idealhuset Aarhus skal i den forbindelse ses som et led i virksomhedens langsigtede strategi om at skabe vækst på det danske marked. Huset skal fungere som et rådgivningscenter for både den private boligejer og for den professionelle håndværker eller arkitekt.

Til den daglige drift af huset har Idealcombi hentet Henrik Brinch fra Teknologisk Institut. Henrik er Aarhus-dreng og kender både branchen, kunderne og samarbejdspartnerne. Derudover er han forgangsmand for energimærkningsordningen inden for vinduer og døre og har en dybdegående viden på vindues- og energiområdet.

Læs også: Idealcombi har sit Aarhus-team på plads

Åbningsreceptionen fredag følges op af Åbent Hus lørdag og søndag i tidsrummet 10-15.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141