23948sdkhjf

Byg nemt med Jackon Thermomur®

Hvorfor ikke undgå de tunge løft og det slidsomme arbejde? Med Jackon Thermomur® får du ikke kun en velisoleret og robust bygning, du passer samtidig på dine medarbejdere i byggeprocessen - og så kan du endda bygge hele året rundt.

Thermomur® er et tosidet isoleret forskallingssystem i EPS. Thermomur® fås i flere serier og kan derfor anvendes til at bygge alt fra skure, swimmingpools og garager til enfamiliehuse, rækkehuse, kontorbygninger, etageboligbyggerier, industri og butikker. Foruden de mange Thermomur®-serier leveres byggeklodserne også i mange varianter, som gør opbygningen nem og tilpasningen minimal. De få tilpasninger kan klares med simpelt skæreværktøj.

Med Thermomur® er der ingen tunge løft

De lette Thermomur®-byggeklodser er sammenholdt af indstøbte genbrugsplastbindere, der gør dem stabile og robuste. Samtidig fungerer plastbinderne som armeringsholdere og skruefast plade, hvilket gør det nemt efterfølgende at montere plademateriale direkte på Thermomuren.

Den tungeste byggeklods i Thermomur®-serien vejer kun 4 kg, hvilket kommer arbejdsmiljøet til gode i en branche, hvor tidlig nedslidning og tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet ikke er uset. Derudover er blokkene rene og behagelige at arbejde med, og man skærer sig ikke på kanter.

”Jeg skulle bruge byggematerialer, som jeg kunne bære rundt på, og som ikke krævede store maskiner. Jeg har altid været fascineret af det simple og brugervenlige, og Thermomur® er sindssygt nemt at arbejde med. I min optik giver det ikke mening at fremstille store enheder, som efterfølgende skal isoleres. Jeg tror, at mange bygger, som de har været vant til, men man misser en masse innovation, fordi man ikke prøver noget nyt. Samtidig er der stor frihed til at lave ændringer undervejs i byggeprocessen. Det er fremtidens måde at bygge på,” siger Jens Fjeldal, privat bygherre.

 

Jens Fjeldal, privat bygherre

Byg med Thermomur® - også om vinteren

Med de mere traditionelle byggemetoder står byggeriet ofte stille om vinteren, fordi mange materialer ikke tåler frost og vand. Ved brug af Thermomur® til opbygning af klimaskærmen, kan entreprenøren bygge hele året rundt – også om vinteren. 

”Plast og beton kan godt tåle frostvejr, og derfor kan man bygge klimaskærmen op i vinterhalvåret, hvor byggeriet ofte står stille. Hvis man bygger en tæt klimaskærm og sætter varme på, kan man udtørre bygningen og lave alt det indvendige færdigt, selvom der er frost udenfor. Det er en fordel for entreprenøren, fordi byggeriet ikke står stille i de kolde vintermåneder,” siger Martin Bendix, ingeniør og projektrådgiver hos Jackon Danmark A/S.

Netop fordi at Thermomur® er vejrbestandigt, oplever isoleringsproducenten Jackon, at det i stigende grad er populært at bygge med på både Færøerne og i Norge, hvor vejret kan være hårdt og skiftende, men også i Danmark stiger efterspørgslen.

”Vi danskere har i årtier haft konservative byggetraditioner, hvor man helst har villet gøre, som man plejer, men vi oplever, at kunderne i større grad bestiller det på eget initiativ. Entreprenørerne har fået tillid til systemet, for nu har de set, at det dur, og at der er fordele ved at anvende det. Jeg har aldrig oplevet en kunde, som ikke har været glad for det bagefter. De vil gerne bygge med det igen og fortryder, at de ikke har brugt det i tidligere projekter,” fortæller Jackons distriktschef Lars Erik Clausen.

Udover at Thermomur® er vejrbestandigt, får man optimal udnyttelse af vægtykkelsen uden hulrum. Samtidig er der lang levetid på byggematerialerne, som kræver minimal vedligeholdelse. Med Thermomur® får bygherre en langsigtet investering med store energibesparelser og flere kvadratmeter for pengene.

Jens Fjeldals Thermomur®-bolig i Snekkersten.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078