23948sdkhjf

Første spadestik til byggeri på Hørby Efterskole

Et større ny- og ombygningsprojekt på Hørby Efterskole ved Sæby er nu er sat i gang med udgravningen til en ny dramasal ved skolens musikafdeling.
I løbet af sommeren og efteråret sker der en række ændringer på Hørby Efterskoles bygningsmasse.

Der skyder en ny bygning op, ligesom den centrale del af skolen renoveres for at blive mere tidssvarende.

- Vi har ikke længere brug for en række ensartede lokaler. Men i højere grad rum, som er forskellige, og som egner sig til, at eleverne i undervisningssituationen får mulighed for at arbejde centralt beliggende steder med meget liv og mange folk eller lidt mere tilbagetrukket på steder, hvor man i ro kan sidde og arbejde sammen en eller to andre elever, siger forstander Mogens Vestergård Pedersen.

Samler og adskiller
I renoveringsprocessen lægges klasseværelser sammen, som igen gøres fleksible ved, at der bliver mulighed for adskillelse med foldevægge ligesom der flere steder skyder små nicher op, hvor de elever, der kræver ro omkringundervisningen får ideelle arbejdspladser.

Den nye dramasal, som der nu graves ud til, er ikke kun tiltænkt skolens musik- og dramalinie, men også en række fag, der kræver plads til bevægelse uden at det kræver hele idrætshallen som klasselokale.

På samme vis omdannes en gardarobe ved skolens foredragssal til et 'akustisk torv' midt i gangarealet, hvorfra tonerne kan klinge ud til en stor del af skolen.

Byggeriet afsluttes omkring nytår og forventes at komme til at koste små seks mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067