23948sdkhjf

BG Service Center og DENSO servicerer Heavy Duty eftermarkedet

Via specialister som BG Service Center leverer DENSO reservedele til en lang række kunder i Danmark.

BG Service Center er et af de førende salgs- og servicecentre i Skandinavien med en lang række produkter på menuen såsom Diesel Common-rail, generatorer, startere og ikke mindst såkaldte klima aircondition kompressorer. For at kunne opretholde en høj standard har man et nært samarbejde med bl.a. DENSO – en af verdens store leverandører af reservedele til autobranchen. BG Service Center har desuden en række grossister som hovedkunder.

Bilgiganter benytter DENSO

Dertil benytter bilproducenter som Mazda og Mitsubishi DENSO. Det skyldes et højt niveau, fortæller salgschef hos BG Service Center, Jesper Friis.

”DENSO er meget omhyggelige – de gør et stort nummer ud af at kontrollere og teste os. Vi skal holde os skarpe hele tiden. De fører protokol, og vores prøvebænk bliver f.eks. monitoreret hver dag,” siger han og tilføjer:

”Vi samarbejder om en række produkter, som vi altså håndterer for DENSO. Hovedproduktet er dieselprodukter - indsprøjtningsdyser og pumper samt en masse reservedele hertil. Men vi renoverer også pumper - både til eget lager og direkte til kunderne i form af grossister og værksteder.”

En række ekspertiser

Udover dieselekspertise og et bredt udvalg har BG Service Center bl.a. også DENSO’s OE kvalitetsprodukter til HD-segmentet på lager. DENSO er OE-leverandør til mærker som Caterpillar, John Deere, Komatsu, Kubota mm. og dækker mange industrier med entreprenørmaskiner, traktorer til landbrug, trucks m.v.

Det er således et meget naturligt skridt at BG Service nu også kan levere de attraktive produkter som generatorer, starter og A/C kompressorer til HD markedet. Det omfatter entreprenørmaskiner, landbrug m.m.

“DENSO er som næststørste leverandør til bilindustrien på verdensplan en vigtig aktør på markedet med sin brede OE-erfaring. Det kommer vores kunder til gode via adgang til hele programmet og via hurtig levering,” fortæller Jesper Friis.

Tilbyder andre produkter

I modsætning til mange andre produkter på markedet kan DENSO tilbyde produkter i selvsamme kvalitet som leveret til OE-markedet. DENSO har allerede et bredt udvalg på markedet, og dertil kommer løbende ny-introduktioner, som konstant åbner for flere produkter, mærker og varianter på DENSO’s program. Hos BG Service kan man få adgang til hele dette program via webshoppen, og naturligvis tilføjes alle de nye produkter løbende.

Er man i tvivl om noget, kan man altid ringe til BG Services salgsfdeling og høre om mulighederne. De samme gælder, såfremt man har et akut behov med en maskine, der er ude af drift – BG Service star klar til at hjælpe.

Se det store udvalg på webshoppen – www.bgsc.dk

Og sidder du klar med et OE-varenummer (eller alternativt nummer) kan du altid krydse det til korrekt DENSO varenummer i DENSO’s online katalog. Se det på www.DENSO-am.eu

OM: DENSO

DENSO er en global leverandør inden for automotive, hvor man leverer avanceret teknologi, systemer og komponenter, der går mod en fremtid, hvor mobilitet påvirker miljøet mindre - og mennesker kan bevæge sig med ro i sindet.

Produkter og systemer er en vigtig del af næsten ethvert køretøjsmærke og model rundt om i verden. Så hvis du ser det på vejen, er chancerne for, at der er et DENSO-produkt, der driver det, store. Hele 9 ud af 10 biler kører med DENSO.

Lettere, mere fleksible og mere effektive. Hos DENSO ser man efter måder, hvorpå man kan sænke vægten og halvere størrelsen - alt sammen med maksimal effektivitet. Det gælder både for de produkter, man udvikler, og den måde, de produceres på. Denso går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Læs mere og find dine produkter i vores store online katalog på https://www.DENSO-am.eu/

DENSO- DRIVEN BY QUALITY

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094