23948sdkhjf

Hvem skal vinde Den Danske Lyspris 2012?

Dansk Center for Lys er nu igen klar til at modtage nomineringer til prisen, som sidste år gik til Aalborgs nye centrale havnefront.
For femte år i træk uddeler Dansk Center for Lys Den Danske Lyspris.

Dansk Center for Lys opfordrer derfor alle, der har medvirket i et spændende belysningsprojekt, til at indstille projektet til Den Danske Lyspris 2012.

Både udendørs- og indendørsbelysning kan blive indstillet til prisen, der i 2011 gik til projektet Aalborg Havnefront. Juryen lægger i bedømmelsen bl.a. vægt på anlæggets tekniske kvalitet, funktionalitet, visuelle og æstetiske aspekter, energiforbrug og driftsøkonomi.

Der lægges særligt stor vægt på nytænkning og kreativitet, og blandt de indsendte forslag udvælges 3-5 projekter til at gå videre til finalerunden. De udvalgte projekter vil blive besøgt af repræsentanter fra juryen

Juryen består af repræsentanter for Arbejdstilsynet, Akademisk Arkitektforening, Bygherreforeningen, Danske Landskabsarkitekter, Dansk Energi, LysNet (Uddannelsesinstitutionerne), Dansk Center for Lys’ 5 kredse (én repræsentant fra hver kreds) og Ungt Lys.

Prisen bliver uddelt i december 2012, og det vindende projekt bliver desuden nomineret til Nordisk Lyspris, som uddeles hvert andet år.

Sidste frist for indlevering af forslag til Den Danske Lyspris 2012 er mandag den 2. juli 2012. Læs mere om prisen og se konkurrencebetingelserne på www.centerforlys.dk

Kilde: Arkitektforeningen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078