23948sdkhjf

Vinder fundet til storinstitution i Hjørring

Skala Arkitekter er udpeget som vinder af totalrådgiverkonkurrencen for den store om- og udbygning ved sammenlægningen af to institutioner i Hjørring.
Børneinstitutionerne Kingo og Spiren i Hjørring skal udbygges til én storinstitution. Det indebærer, at der skal ske en samling af institutionerne, der i dag har til huse i to separate bygninger, som grænser op til hinanden.

De nuværende separate bygninger er af meget forskellige byggestil. Fremover skal de omfatte lokaler og faciliteter for børnehave til 120 børn, vuggestue til i alt 30 børn, legestue til dagplejen, lokaler til gæstedagpleje, samt kontorfaciliteter til områdesekretariat.

Nybyggeri i passivhus standard
Totalrådgiveropgaven på ombygnings- og renoveringsopgaven samt sammenlægningen er netop tildelt Skala Arkitekter efter endt konkurrence. Det fremgår af arkitektfirmaets hjemmeside.

Indeholdt i totalrådgiveropgaven er, at energirigtig byggeri er i højsædet, hvorfor nye bygninger skal opføres i passivhus standard. Ligeledes skal eksisterende bygninger i videst mulig omfang renoveres energioptimalt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128