23948sdkhjf

Himmerland sætter næsen op efter renoveringsmillioner

Boligrenoveringer i Nordjylland tilføres 600 mio. kr. ekstra. Pengene er del af de ekstra milliarder, som Folketinget har hævet Landsbyggefondens investeringsramme med i 2012.
Himmerland Boligforening håber at få del i de ekstra 600 mio. kr., som Nordjylland får til boligrenoveringer. Det skriver P4 Nordjylland.

De 600 mio. kr. er den nordjyske andel af de 4,1 mio. kr., som partierne bag boligforliget er blevet enige om at hæve Landsbyggefondens investeringsramme med i 2012.

- Jeg tror, at de andre boligforeninger sidder med samme tanke som jeg: Det er rigtig godt, at man forhøjer puljen med de 600 millioner kroner. Spørgsmålet er blot, om de 600 millioner er nok til os, siger direktør i Himmerland Boligforening, Ole Nielsen til P4 Nordjylland.

Projekter, der kunne nyde godt af de ekstra millioner har boligforeningen nok af. Pt. er større projekter for Aalborg vestby, Aalborg Øst og Svenstrup til godkendelse hos Landsbyggefonden. De tre projekter omfatter renoveringer for nogle milliarder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188