23948sdkhjf

Pæn fremgang for teknikgrossist

Solar A/S med hovedsæde i Kolding har et erklæret ønske om at vokse og har i årets første kvartal haft en organisk vækst på 5,7% på koncernniveau.
Fremgangen i første kvartal af 2012 har resulteret i en omsætning i Solar-koncernen på knap 3,2 mia. kr. (€ 428,9 mio.) og et overskud før skat på omkring 41 mio. kr. (€ 5,5 mio.). Der er tale om et klart forbedret resultat i forhold til samme periode året før, hvor overskuddet før skat var på 10,4 mio. kr. (€ 1,4 mio.).

Solar arbejder strategisk på at sikre sig positionen som den førende tekniske grossist. Det sker ved at udvide produktsortimentet og de tekniske kompetence inden for el-artikler, vvs- og ventilationsprodukter. Et af de vigtige forretningsområder er energieffektivisering.

Blandede forventninger
Solar forventer, at forretningsområderne vedvarende energi, belysning samt energiforsyning og infrastruktur vil bidrage med positive vækstrater i 2012. Der er derimod en risiko for, at mere traditionelle og store områder relateret til nybyggeri, såsom installationsmateriel og kabler, vil udvise negativ vækst.

- Derudover venter vi, at salg af industrikomponenter kan vise en beskeden fremgang, ligesom markedet for optimering af energi i eksisterende bygninger forventes at udvikle sig gunstigt, siger koncernchef Flemming H. Tomdrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094