23948sdkhjf

Skurby blev erstattet med fremtidens fleksible kontorpavilloner

NCC har taget et vigtigt skridt fremad for arbejdsmiljøet på deres byggeplads i Valby. Skurvognene er blevet udskiftet med Adapteos moderne pavilloner, som byder på både godt indeklima, lækre faciliteter og tilpasningsdygtige lokaler.

De fysiske rammer spiller en stor rolle for medarbejderes trivsel. Et velkendt faktum, som entreprenøren NCC valgte at tage konsekvensen af, da de skulle sige farvel til deres gamle skurby. Valget faldt på Adapteos fleksible kontorpavilloner.

“Vi får ikke længere fornemmelsen af at gå ind i et skur på en byggeplads. Vi har fået et behageligt indeklima, en god akustik og moderne faciliteter med styr på udstyr som IT og storskærme,” siger Mikkel Bror Hemmingsen, ass. produktionsleder og LEAN Manager hos NCC Danmark.

Kontorbyen i Valby er lige så mobil som de nu pensionerede skurvogne, men her stopper ligheden også. Pavillonerne overholder nemlig bygningsreglementet, og så er de skabt ud fra principper om bæredygtighed og cirkulær økonomi, hvor materialer og moduler genanvendes.

Vi kunne se et perspektiv i en mere langtidsholdbar løsning, som lever op til vores miljømæssige værdier i forhold til fx CO2-udledning,” siger Mikkel Bror Hemmingsen.

Stor efterspørgsel på fleksible kontorbygninger

NCC havde et andet vigtigt krav: Enhver kvadratmeter skal udnyttes optimalt, både ude og inde. Derfor var det afgørende, at Adapteos pavilloner etableres oven på hinanden og derved frigiver plads til materiel. Også inde i pavillonerne kan der trylles med kvadratmeterne - rum og kontorer kan udvides, tilføjes eller formindskes nemt og hurtigt. 

Lige præcis de tilpasningsdygtige kontorlokaler er der stigende efterspørgsel på, lyder det fra projektleder hos Adapteo, Henrik Knudsen, som har været med til at etablere pavillonerne. 

“Det kan være afgørende at skulle flytte kontoret hen til menneskene i stedet for omvendt, og det er NCC’s kontorbygninger i Valby et rigtig godt eksempel på,” siger han. 

Det var essentielt, at pladsen kunne udnyttes bedst muligt med en 2 etages-bygning. Den udendørs terrasse var et ekstra plus, lyder det fra NCC’s Mikkel Bror Hemmingsen. (Foto: Adapteo)

Læs mere om Adapteos fleksible kontorbygninger og se videoen fra NCC’s kontor her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093