23948sdkhjf

Bæredygtige byggeløsninger til alle, der har brug for mere plads at udfolde sig på!

Hvorfor tilpasse medarbejderne til kontorlokalet, når I kan tilpasse lokalet til medarbejderne? Gå efter fuld fleksibilitet, sundt indeklima og mere effektive medarbejdere med Adapteos pavillonbygninger.

Vi lever i en verden, som er mere og mere fleksibel. Hvor nye ideer opstår, og udføres med det samme.  Har I brug for at sætte kreative projektteams sammen i en fælles, inspirerende ramme? Så kan det nemt lade sig gøre med Adapteos fleksible modulbygninger. Skal skolen renoveres eller udbygges med fleksible bygninger med godt indeklima til eleverne? Så vælg lokaler, der lever op til de nyeste krav om indeklima og energieffektiv belysning og ventilation.

Læs mere om Adapteos fleksible pavillonløsninger

Bæredygtighed er noget, vi er og noget, vi taler højt om

Adapteos pavilloner har facadeplader, som kan fremstilles med mindre energi og har en længere levetid.

Det træ, som Adapteo bruger, er FSC-certificeret, hvilket sikrer, at træ med denne mærkning stammer fra bæredygtigt skovbrug med hensyn til miljø, dyreliv og lokalområde. Der bliver ikke fældet mere træ end skoven kan reproducere.

Vores ambition er at gå forrest. Vi vil være en af de mest bæredygtige virksomheder i vores branche. 80 procent af udledningen fra byggeri og renovering kan reduceres ved brug af mere cirkulære løsninger ifølge EU’s handlingsplan for cirkulær økonomi. En sådan overgang er nødvendig, hvis vi skal begrænse den globale opvarmning til et godt stykke under 2°C.

Grøn energi og vedvarende materiale

Adapteos bygninger består primært af vedvarende materiale. De præfabrikerede og fleksible pavillonbygninger minimerer byggetid og montering. Samtidig kan de genanvendes i nye byggeprojekter igen og igen. En byggemetode, der er en effektiv løsning, og byder på et eminent indeklima med avanceret teknik til ventilation og opvarmning.

Læs mere om bæredygtighed hos Adapteo

Fleksible bygninger til mange forskellige behov

Vi leverer færdige bygninger med byggetilladelse til både permanent brug og akutte, midlertidige behov. Konkrete eksempler på fleksible løsninger, er sundhedsvæsenet, som gennem Corona-perioden fik akut brug for ekstra kapacitet med kort varsel. Mange testcentre brugte derfor vores moduler. Nu er behovet der ikke mere, og vores moduler blev hurtigt demonteret og renoveret. Nu bliver de brugt til andre projekter på skoler, institutioner, kontorer og mandskabsboliger på store byggepladser.

Vil du møde os, og høre mere om bæredygtige bygninger?

Så mød os på Building Green i Århus i Centralværkstedet den 15. & 16. juni 2022.

Adapteo leverer koncepter til bl.a.:

  • Daginstitutioner
  • Skoler
  • Kontorer
  • Sundhed og pleje
  • Beboelse og camps
  • Kontorhotel Rødby

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078